Özdağ'dan Bahçeli'ye tepki

Terör örgütü elebaşı Öcalan'ın TBMM'de konuşması ve örgütün lağvedildiğini açıklaması çağrısında bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ve İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş'ten tepki geldi

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 16:51

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın tecridi kalkarsa gelip DEM Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında konuşması ve teröre son verme çağrısında bulundu. 

Öcalan için 'umut hakkı'nı da gündeme getiren Devlet Bahçeli'ye Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan ve İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş'ten tepki geldi.

Ümit Özdağ: İnanılır gibi değil

Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Bahçeli, terörist başı Öcalam’ın TBMM’de DEM grubunda konuşmasını istedi. Allah böyle siyaseti kahretsin. Bir bebek katili terörist İstiklal Harbi vermiş gazi TBMM’de DEM grubunda konuşacak. İnanılır gibi değil."

Ayyüce Türkeş: Kulaklarıma inanamadım 

Ayyüce Türkeş ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kulaklarıma inanamadım… Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen ve UMUT HAKKINDAN yararlansın diyen Devlet Bahçeli’yi kınıyorum. Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz.. TBMM’de yeteri kadar terörist varken birde onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA.."