SON DAKİKA
Hava Durumu

W Collection, Downtown da yeni mağazasını açtı

W Collection, Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezinde, Bursa’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Özel bir davetle gerçekleşen açılışta davetliler, W Collection Sonbahar-Kış 2023-24 Koleksiyonunu keşfetti

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 11:30
Kaynak: Ekometre
W Collection, Downtown da yeni mağazasını açtı

Kadın ve erkekler için hazırladığı modern, şehirli, kalitenin odak noktası olduğu koleksiyonlarıyla iş ve sokak modasının sevilen markası W Collection, Bursa’daki yeni mağazasını açtı. Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezinde 30 Kasım’da gerçekleşen özel bir davetle açılan mağazada, konuklar DJ müzikleri eşliğinde, moda ve kaliteyi genç ofis stiliyle buluşturan markanın sonbahar kış koleksiyonlarını keyifli bir ortamda keşfetti. Müşterilerine 375 metrekarelik bir alanda rahat alışveriş imkânı sunan W Collection, kadın ve erkeklere yönelik parçalarıyla Bursalı moda severlerin koleksiyonlarında özel yerini almaya devam edecek.

W Collection Kış Kadın Koleksiyonu, zarif tasarımları, birbiriyle rahatça kombinlenen parçaları, şıklığı ve konforu bir arada sunan stiliyle imza görünümler yaratıyor. Sezonun iddialı renkleri yeşil, camel- kahve, siyah ve mürdüm tonlarıyla kadınlar için çekici bir tarz sunuyor. 

Marka mimari, tasarım ve sosyal yaşamdan aldığı ilhamla oluşturduğu Sonbahar Kış 2023/24 Erkek Koleksiyonunda iş dünyası şıklığı ile sokak stilini birleştiriyor. Kalite, lüks ve rahatlığı buluşturan koleksiyon, göz alıcı kombinleri ve cesur renkleri ile zamansız ve modern bir görünüm sağlıyor. Koleksiyonda yer alan tüm parçalar, sıcak renkleri, rahat kombinleri, üstün kumaş kaliteleri, ince detayları ve şık stilleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak: Ekometre

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.