SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul Barosu'nda Av. Metin Uraçin üzgârı

On binlerce Avukatın üye olduğu İstanbul Barosunun, tanınmış hukukçu A. Metin Uraçin’in başkan adaylığıyla, saygınlığını daha da artırarak, eski saygın günlerine dönmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2022 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2022 13:24
Kaynak: İHA
İstanbul Barosu'nda  Av. Metin Uraçin üzgârı

 

Dünya’nın en büyük barolarından biri olan İstanbul Barosu’nda yeni bir heyecan yaşanıyor. On binlerce Avukatın üye olduğu İstanbul Barosunun, tanınmış hukukçu A. Metin Uraçin’in başkan adaylığıyla, saygınlığını daha da artırarak, eski saygın günlerine dönmesi bekleniyor.

İstanbul Avukatlar Birliği adıyla baro seçim yarışına giren  Avukat A. Metin Uraçin, günümüze kadar baro bünyesinde binlerce avukat, hakim ve savcıya eğitim verdi.

Uraçin aynı zamanda, İstanbul Barosu Dış İlişkiler Merkezi Başkanlığını yürüttüğü dönemde, baroyu uluslararası arenaya taşıdı ve ülkemize hukuk alanında sayısız ödüller getirdi.

Baro üyesi avukatlar, A. Metin Uraçin’in ayrımcı değil, aksine birleştirici olduğunu ve İstanbul Avukatlar Birliği adıyla seçime girmesinin de bu yaklaşımın göstergesi olduğunu vurguladılar.

Uraçin, Uluslararası Hukuka olan  yatkınlığı ve deneyimi yanında, Avrupa Hukuku alanındaki bilgi ve deneyimi ile de tanınıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.