SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayfood İhracat Pazarında Büyümeyi Hedefliyor

1919’dan beri iki yılda bir düzenlenen; üretimden dağıtıma, işlemesinden sunumuna kadar yiyecek ve içecek endüstrisinin nabzını tutan dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı ANUGA 2023’te Kayfood; Dream Sauce ve Fine Gurme markaları ile yerini aldı

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 15:56
Kaynak: Ekometre
Kayfood İhracat Pazarında Büyümeyi Hedefliyor

Kayfood, 300 bin metrekarelik alanda 8000’in üzerinde katılımcı, 200 ülkeden 200 bin üzerinde ziyaretçi alan ANUGA 2023 Uluslararası Gıda Fuarı’nda; 400 Türk firması ülkemizi temsil ederken; sektör bileşenleri ile buluştu.

Dream Sauce ve Fine Gurme markalarının inovasyon gücü ile üretme aşkından beslendiğine ve bu güçlü kazanımı itici güç olarak değerlendirdiklerini kaydeden Kayfood Genel Müdürü Tayfun Kurdal; Köln Almanya Anuga 2023 Uluslararası Gıda Fuarı’nı, firmanın ihracat hedefleri için önem arz eden sınırlar ötesi anlaşmalar, yeni pazarlar, yeni ürün geliştirme, yeni potansiyel müşterilere ulaşım için dünyanın en önemli ve en büyük gıda fuarı olarak gördüklerini ekledi.

Dünya soslarının tamamının üretildiği Dream Sauce’un zengin ürün yelpazesi ve Türk mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşan hazır yemek paketleri olan Fine Gurme’nin uluslararası arenada emin adımlarla yürüdüğünü belirten Kayfood Genel Müdürü Tayfun Kurdal; “ Almanya, Hollanda ve Belçika’ya yaptığımız ihracatımız hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden zengin lezzet yelpazemiz ile ANUGA 2023 Uluslararası Gıda Fuarı’nda Avrupa’nın ve Dünya’nın birçok ülkesinden standımızı ziyaret eden misafirlerimizle fikir alışverişinde bulunurken; birbirinden zengin lezzet yelpazemiz ile güzel ağırladığımızı düşünüyoruz. Geleceğe yönelik ticari hedeflerimiz için umutluyuz. Buradaki yeni pazarların B2B görüşmeleri ile ihracat hacmimizi arttıracağımız yeni anlaşmalara imza atacağımızı ümit ediyoruz.”dedi.

Kaynak: Ekometre

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.